2018.01.06. Szabad szombat

Paradox. Leginkább paradox érzések kavarognak bennem.

Visszatérő álom, hogy ki kellene lépnem egy csapatból, ahol nem érzem jól magam, és visszatérő gondolat, hogy a cél helyes, de az uda vezető út nem az. 

Sokszor igyekszem az oda vezető utra és arra gondolni, hogy a Most-ban kell tenni azért, hogy a jövőben a múlt szép legyen.

Tegnap este ilyenkor váltottam pár sort egy nagyon kedves személlyel. Legutoljára egy ‘Szián’ kívül nagyjából két éve beszélgettünk. Nagyon érdekes, hogy mennyi különböző értékes emberrel találkozunk életünk során, és attól függően, hogy hol tartunk, hogy mennyire tudunk magunkon túl is látni, vesszük ezeket a személyeket észre. A pár soros beszélgetésünk után, szerintem ő is egy ilyen személy.

Egy szál nyakkendő igenis jól tud állni. Hát még ha nem túl hosszúra van megkötve.

Minden gondolat csak a lehetőségek felhőjéből ragad ki egy cseppet. Reméljük ez alkalommal ez elég lesz ahhoz, hogy ne kelljen a Napfényre várnom, míg megtanul Mosolyogni.

Ma többek között újra hegedültem. Egy héten keresztül nem. játszottam, és hihetetlen módon találtam meg a hangokat. Nagyon tetszett, bár attól tartok, hogy a szép hegedű amibe beruháztam, nem volt jó befektetés. 

A filmekkel foglalkozó énem is kezd megszületni. Jóbarátok, és Terápia, ezek voltak a mai terítéken.

Eddig is láttam értelmét, de most még jobban kedvet kaptam ahhoz, hogy tudjak beszélgetni egy terapeutával. Szerencsére az a sok pozitív ember körülöttem szintén annak számít. 

Ma pihentem is nap közben, és főztem. Újra megtaláltam a zellergumót, és gombát. Holnap dolgozni fogok, ami jó. Szeretek dolgozni.

Ma lusta is voltam, és annak ellenére, hogy tudom mik a céljaim, nem foglalkoztam a vállalkozás gondolatával, nem foglalkoztam KRESZ – el, nem olvastam Jókait, pedig Az arany ember az ágyam mellett van.

Ami késik nem.

Talán néha kell egy szabad szombat, vagy egy szabad nap. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s